Свържете се с нас:


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Събирането, обработването и съхранението на лични данни чрез регистрация в сайта на Профилинк ООД е съобразено с Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защита на данните) и се използва само за предоставяне на възможност за сваляне на информационни материали от секция Download.

Политика на поверителност и защита на лични данни на Профилинк ООД


    

PROFILINK 82 mm- НОВАТА 7 КАМЕРНА PVC СИСТЕМА

През месец април Профилинк представи на пазара новата си 7 камерна PVC система за прозорци и врати- Profilink 82 mm. 

Profilink 82 mm е напълно различен продукт от масовите системи на пазара. Профилите са по-масивни и стабилни, като същевременно осигуряват отлична енергийна ефективност, а трите нива на уплътнение гарантират на готовия прозорец впечатляваща устойчивост на въздух, вода, шум и прах, намалявайки значително сметките за отопление и охлаждане. 

При производството на профилите се използват само първични материали, а профилите са изцяло в бял цвят, с възможност за поставяне на алуминиева капачка.

7 камерната конструкция на Profilink 82 mm, трите нива на уплътнение в системата, както и възможността за поставяне в нея на широки тройни стъклопакети, осигуряват комфорт в помещения и я правят изключително желан продукт както при новото строителство, така и при саниране на сгради.